Таничка, аз моите книги си ги чета през IPada. Имам си апликейшъни на iBooks, Nook и Kindle. Предпочитам си IPada, защото като ми омръзне да чета, прескачам до нета, вляза във фейса или някъде другате, след това пак се връщам към книгите и така. Иначе новите електронни приспособления за четене на книги са ауникални, все едно четеш на хартия, светлината, контраста....можеш да четеш с часове без да те заболят очите, но аз съм си свикнала на IPada и това е.
Иначе книжките са уникални, нали?
Аз съм ги изчела всички до една що има издадени от тях, и като тръгна да ги препрочитам, се улавям, че съм пропуснала много, и все срещам нещо ново, което ми е убягнало, и после бързам да го изпрактикувам
Но колкото повече ги препрочитам, толкова повече осъзнавам колко е силен моят закон на привличане...чак ми става интересно, но понякога и плашещо. Аз прекарвам голяма част от деня сама, карайки по пътищата, и имам възможност да работя върху мислите си, да ги насочвам в желаната посока, и може да прозвуча куку, но определено се забавлявам... (тук пътищата са огромни широки магистрали, и не се иска кой знае кой каква концентрация ) Просто караш и мислиш....
И скоро се замислих колко е вярна приказката на Американците " Be careful what you wish for" (внимавай какво си пожелаваш)..... Например- представи си че искаш да имаш голяма просторна къща..ок, прочиташ книгата, почваш да мечтаеш, и си тренираш съзнанието и мисиш "искам да имам къща, искам да имам просторна къща" и т.н със всички детайли, които да предизвикат в теб положитена емоция.... и в един момент ти се пада шанса да можеш да си купиш къща на изплащане и кеффф, мислиш си най накрая имам къща....обаче идва момент в който не можеш вече да изплащаш тази къща....т.е какво искам да кажа с това " Внимавай какво си пожелаваш" трябва много внимателно да си формулираш желанието, което не е "Искам да имам просторна къща" а трябва да е " Искам да имам просторна ЛИЧНО МОЯ ИЗПЛАТЕНА къща"
Сещаш ли се ?
Или другия вариант- самотен си, чувстваш си, че човека до теб не те обича, мислиш си как всичко се разпада с времето, и започваш да си мечтаеш " Еххх, как искам да срещна някой, който наистина да ме обича" И в един момент вселената намества пъзелите според твоите желания, и без да очакваш се появява човек, който е луд по теб, чак не можеш да повярваш как може някой толкова много да те обича...обаче
......ти не го обичаш... и отново-внимавай какво си пожелаваш. Значи е трябвало да си пожелаеш " ехх, как искам да срещна някой, с който наистина да СЕ обичаме " Тези неща ги няма в книгите, но от опит вече ги знам със сигурност
Тук искам малко да уточня на всички, че така като пиша да си пожелаеш това и онова, не е като Аладин и вълшебната лампа, потъркаш лампата, и желанието е изпълнено...неее, иска си усилията, практиката, да предизвикаш емоцията и после търпението. Да изпиташ емоцията, истинската вибрация..на мене лично ми отне много много време да стигна една емоция, но всичко с времето си.
И после колкото повече виждаш резултатите, толкова повече ти става интересно и искаш все повече и повече. Ноооо и осъзнаваш как не си си формулирал правилно желанията....така че, този пост беше за това " Внимавай какво си пожелаваш"