Итииии не бъди толкова лош Може ли за нас със Стеф да отвориш специално североизточно крило,че да ни е по близо да си влизаме там сами като прегрешим?Все пак сме в Североизточна България
Здравейте на компанията!!!! Завърнах се най-после от почивки и отпуски и безразборно хранене и пиене. Не искам повече отпуска - започна много да ми харесва. От днес - започнах плътно в Зоната - и хранене и пиене и спане.... Че 20 август идва - трябва да се отчитам - и малко тръпна какво ще покаже кантара - не съм стъпвала от близо две седмици.
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Снощи направих голяма глупост, ама не мога да не си споделя. Правих миш-маш за мен и за мъжо ми. За мен - в тефлоновия тиган и всичко изчислено и претеглено. А останалите чушки с две яйца и сирене ги запържих за съпружеското тяло. Сипах му ги, нооооо - в тигана остана мазнинка - една такава червеничка хубава и аз.....взех къшейче хляб и я отопих - много се срамувам от себе си...
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Малко си забегнала в края на зоната и после пак си скокнала там. Не вярвам да има някой ,който не го е правил.Хич не се срамувай.Зоната е за хора,а не роботи