Много познато.

АЗ също обожавах и преди и сега да притовям някакви нови неща...да експериментирам... да дакорирам - особено торти. Играя си с часове да направя фикурки, или да доизкусуря цветя и листенца от гъмпейст, или фандан..ама все по-малко време ми остава за това хоби.

Децата също много се забавляват с мен в кухнята. Дъщеря ми вече ми казва, че тя ще ми казвала рецептите за здравословни близалки и чипс - това по повод, че не купувам такива храни и ако някой я почерпи обяснявам защо не е добре да се яде и тя не го прави. Това, обаче я презивиква да мисли как да ги направим здравословни.

Та им пека едни домашни брускети, или бейкролс, както тя ги нарича от квасен хляб и пасата с подправки.

А от 10 ноември влизам в единомесечен цикъл на работа, на курс и по 10 часа ще съм извън къщи, та и не знам как ще успявам да натаманя и готвенето. Лошото е, че освен за децата ядене за цял ден, ще трябва да правя и за себе си...а и да е такова, че да го хапвам докато пътувам - нещо тип сандвич с айрян ще мисля....

Абе зор ще е.