Голям съм шемет - започнах състезанието с търтей..

Утре, обаче се надявам утре да е по-добре. Ще си копирам писанините и тук, че да си ги имам.

1. Състезател – Тони, 6.02.2014 – 10 блока -
Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - задължителни 5:
- сутрин – 7:30 ч
- обяд – 12:45 ч
- следобед – 17 ч.
- вечеря – 19:20 ч
- преди лягане ще да е към 23 ч.
Заслужих си стриктна пчеличка. 3. Изкушението победи – нищо не съм яла извън храненията си

и си заслужих
инатеста пчеличка4. Целия ден минал само на благоприятни храни – ми....домашния ми хляб с квас – не знам как ще го смяташ, Пипи....та...ще кажеш дали си заслужих зелена пчеличка, или в мен се блъсна червен търтей, м? Ама очевидно съм за
търтей.

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче и мерителна чаша

- заслужих си
мерителна пчеличка.
6. Изпита вода - над литър и половина - почнах вече да се давя, щото водата тези дни не ми върви и изпих само около 2 л, което за мен и кг ми е малко, според калкулатора в сайта, но си искам
водната пчеличка.

7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден - дайте си ми
пчеличката-поет:
Закуска: 90 гр обезмаслен каас – 1 П + ½ В, половин мандарина – ½ В, 6 бадема и 180 мл обезмаслено прясно мляко - 1П+1В с кафе и малко стевия.
Обяд: 1 яйце и 2 белтъка изпечени на тиган - 2П
135 гр кисело мляко – 1П+1В
1 скилидка чесън,
1 ч.л гхи – 3 М и сол и червен пипер на вкус
22 гр домашен хляб с квас – 1 В /
брашното ми е изчислено по етикет и този път е от пълнозърнесто брашно – 300 гр и смлян ечемик 100 гр – без захар и мазнини; кваса ми е ръжен и е 60 мл, което е точно 1 ч.л ръжено брашно и 30 мл вода и също е влязъл в сметките на общото количество брашно в хляба/
Знам, че не трябва да ям хляб, ама с яйца по Панагюрски не се въздържам и ям по един ВБ...същото важи и за единият жълтък, щото си правя яйцето леко рохко и обичам като ми се разтече жълтъка из млякото.....мммм.

Пипи, реши какво ще ме правиш? Ям яйца по Панагюрски веднъж седмично, щото много обичам дамусеневиди... нямаше да ядем днес, ама мъжо ме изкуши като си ги поръча за обяд, щото и той ги яде с удоволствие.
Следобедна закуска: 64 гр котидж – 1 П +1 М и 80 гр круша – 1 В
Вечеря: Праз с пилешки гърди (
готвих го снощи за вечеря 9 блока 3 порции по 3 блока: 900 гр праз, 252 гр сварени пилешки гърди и 3 ч.л. ГХИ. Вечеряхме снощи с половинката и ми остана вечеря от 3 блока и за днес.)
Късно хапване - предстои: добруджанка 1 бр. - ½ ПВМБ + 67 гр кисело мляко и 2 бадема.
(
Добруджанките този път ги правих за 7 блока - 14 броя: 280 гр извара – 5 П, 135 гр кисело мляко – 1 П + 1 В, 2 белтъка – 1 П, сол, чубрица и бакпулвер малко; 66 гр овесени трици – 3 В /по етикет/, овесено брашно – 39 гр – 3 В /по етикет/ и 3 равни супени лъжици ленено семе – 6 М, но нарочно М са една идея по-малко, че изварата ми е домашна и макар да я обезмаслявам добре си имам едно на ум.)
8. Днес степерувах 20 мин и се гонихме и борихме с децата още поне половин час

и май си
гепнах спортната пчеличка.
Ще видя какво ще каже съдията за пчеличките и търтеите че аз се обърках.