Цяла вечер меря.

Зонова пица направих - 9 Б , синът ми - тийн, който се храни безобразно, ми изяде 2 тройни блока, толкова му хареса.
Та май ще го вкарвам и него в пътя понякога.
Направих и крем - за закуска- 5 Б, дано остане и за мен

2 яйца - 2 БП
3 ч.ч прясно мляко - 3БП
28 гр-трици - 2 БВ
царевичен грис 4 ч.л - 1 БВ - това не знам изобщо дали го сметнах правилно, но докато влезна в зоната, сигурно ще имам отклонения
1/2 сл. мед - 1 БВ
стевия (как я дозирате, ако сложа повече, и сякаш започва да нагарча?)
ванилия, желатин
Това всичкото го излях върху 140 гр.ягоди, разпределени в 4 чаши - 3 по 1 блок и 1 - 2 блока.
И по 3 натрошени бадема на порция.
Иначе на обяд си нося в офиса салата и готови пилешки филенца. Мисля да потърся някъде наоколо скумрия на скара и ще редувам.
И филийка хляб със зърна на обяд. Препичам я, че иначе изобщо не ми е вкусен, постепенно мисля да го оставя само за уикенда.
Имам няколко въпроса.
За стевията е първият, а вторият е - мога ли да съм на 11 блока през седмицата и на 12 през уикенда?
През седмицата натоварването ми е само ходене пеша, и то неравномерно, зависи дали съм дежурна по куче, дали отивам пеша до офиса - двайсетина минути в посока и още някъде евентуално.
През уикенда на вилата не се спирам, ако ходим някъде на излет - същата работа.
Тази неделя бях гладна почти през цялото време между обяд и вечеря, имах много работа в градината и съм спирала само за хапване и цигара. Може и нещо да съм оплескала с обяда, още нямах везна.
Може да звучи странно, но само няколко дни около Зоната и спрях да се задъхвам, винаги съм мислела, че е от цигарите.
И още един въпрос - за кълновете, как се смятат, аз имам много семена, които сама си покълвам и слагам в салатата - слънчоглед, броколи, пшеница...какот и непокълнали ленено семе, сусам?
Да ги забравя ли или мога да заменя 10 чаши маруля