Рибеното масло на Pure Nutrition не е най-добрия избор на пазара. Здравейте Владо, Току що видях, че сте изпратили 5-те критерия, на които трябва да отговаря доброто рибено масло. Мисля, че това на Pure Nutrition ги покрива-молекулярно дестилирано, общо съдържание на омега-3=60%, съотношение на EPA/DHA=2:1, не замръзва, "тест с фризер", препоръчван от Б. Сиърс.....
- пишат, че е ултра пречистено - тъй като нямат IFOS сертификат, никой не може да ви гарантира, че е така, може да е така, може и да не е - не е триглицеридна форма, а е етил-естерна - има съдържание на EPA+DHA над 60% - отношението на EPA:DHA е добро - няма Ifos сертификат, което ме притеснява най-много от всичко, тъй като марката ми е непозната и не мога да им имам доверие.
п.с. Освен това имайте едно наум и избягвайте рибено масло в прозрачна опаковка. п.с.2 Това, че не замръзва е добре. Може да направите и теста със стириопора.
От днес до понеделник 20.03.17г включително има 10% допълнително намаление на следните марки в iherb - Solgar, Doctor's Best, Now Foods and Jarrow Formulas.
За да се възползвате отидете на сайта на iherb https://www.iherb.com/?rcode=NDP623 и след като добавите продукт на някоя от тези марки, напишете код SDJNTEN
Здравейте на всички!Имам въпрос свързан с покупката на рибено масло от iherb.Поръчах си 2 опаковки Omega 800 Madre Labs доставка Global Mail.Рибеното масло в пощата ли ще пристигне или на митницата.
Благодаря ви за отговора Искам да попитам също колко време трябва да мине от първата поръчка за да поръчам още две опаковки и да не минава митница? Извинявам се ако въпроса е обсъждан.
Здравейте, Преди две седмици получих рибеното масло което си поръчах (Pure omega 3) и пия по 4 всяка вечер с вечерята. Преди години имах проблем с жлъчката и от няколко дни пак получавам болки. Въпроса ми е може ли рибеното масло да е провокирало жлъчката? Поздрави, Емилия
Спрете го за няколко дни и ако болките изчезнат, тогава може и да е от рибеното масло. Аз приемам от същото масло и нямам проблеми.При по-чувствителен стомах и жлъчка, причина за дискомфорт може да бъде и желатиновата обвивка на дражетата. Разделете приема на 2 или на 4 части, така жлъчката ще има по-малко материал за преработване на прием. Важното е колко е общото количество за денонощието, а не наколко части е прието. Все пак има течно рибено масло, което ще реши въпроса.
shtur4e ви е дала много добър съвет. Рибеното масло на Pure Pharma е висок клас масло със сертификат IFOS. Само по себе си то няма как да ви създава проблеми. Ако имате проблеми с него, ще имате и с всяко друго рибено масло. Спрете приема му за няколко дни, след което започнете да приемате пак 4 капсули разделени на 2 приема, но като сдъвквате капсула, изпивате съдържанието на рибено масло и изхвърляте самата капсула. Рибеното масло е с приятна лимонена добавка, затова не би трябвало да ви е неприятно. Ако болките продължават спрете приема на всякакъв вид рибено масло. Надявам се всичко да се оправи при вас.
Благодаря. Днес ме заболя и гърлото и неразположението ми тези дни може да се окаже вирус. Но за всеки случай ще прекъсна приема на рибеното масло за няколко дни и после ще опитам пак. Междувременно започнах да търся течен вариант. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01 ... 9WOTOZOEXY Дали това е добро и ако мина на този вариан по колко ще трябва да пия на ден? Поздрави Емилия
10 ml или 2 чаени лъжички на ден. 1 шише от 250 ml ще Ви стигне за 25 дни. Мисля, че се предлага и по 500 ml. Проверете и в ebay, макар че там е по-скъпичко. Но не е лошо да прочетете написаното от Бари по темата, за да си прецените сама дозата според състоянието Ви. Тази, която посочих тук е за хора без сериозни здравословни проблеми, т.нар. поддържаща доза за пребиваване в Зоната.
Маслото, което сте посочили не е на Nordic Naturals, които са известната и утвърдена марка. Посоченото от вас масло няма IFOS сертификат и не е триглицеридна форма, иначе като стойности е добре.