Добър ден на всички! Благодаря на Пипилотка, че ме е "отразила". Да сте живи и здрави всички, които поддържате сайта и сте нон-стоп на линия. Как ни изтърпявате с многобройните ни въпроси.......... просто не знам. Сега само да вметна , че чичо ви Чарли е жена

.Е, това е стар прякор, реших да си го ползвам. Пипи, малко над масата съм мила.

Висока 1,50 см и тежа 60 кг.Така, че блоковете съм ги сметнала съвсем точно. Но се озорвам с тях. Днес ми е трети ден, но като количество храната ми идва в повечко.И това в повечко да не ми изиграе лоша шега.
Сега да попитам: олиото като мазнина не може ли да се ползва, защото навсякъде в рецептите е споменат зехтина.
А понякога следобедната закуска няма как да я направя, тъй като съм в движение. Предполагам че тоя 1 блок мога да го прехвърля към вечерята, което не е много правилно, но.... А за сутришно приемане на гладно на суп.лъжица зехтин с половин лимон нещо да кажете? Спрях за сега, защото не е зоново.
Продължавам да чета и да си припомням четеното преди 3 години.Бая неща съм позабравила. Дано не досаждам с въпросите си. Възхищавам се на многото хора тук постигнали страхотни резултати. Опитвам се и аз като мисионер да говоря и разяснявам Зоната на колеги, роднини и познати. За сега нещо май или не съм достатъчно убедителна или ме смятат за кукуригу. Полудяли са по диетата на Червенкова и не мога да ги разубедя, че е супер погрешна. Но всеки да мисли за себе си.
Хубав ден на всички! Бъдете здрави! Радвам се, че отново съм сред Вас!!!