Такааа, измина още един зонов месец, стриктно спазван, само с две излизания, без негативни последици и бързо влизане в правия път...
Резултатите от него:
Успях да задържа килограмите ( свалих само 200 гр, които не броя) и закотвих на 52кг! Мерките си стоят същите, с изключение на ханша, там съм -2 см ( явно бая голям задник съм имала

).
Тонус, самочувствие, енергия, настроение, положителни философски възгледи за живота

са на макс!!!
Единственото на което не знам дали да се кефя ( раздвоена съм още) и което е ефект от моя, вече нов зоНбиран живот е бързото ми наспиване. Лягам около 24 часа и се събуждам бодра и готова за подвизи в ранни зори ( около 7часа). За някои това може да звучи нормално, но аз досега в моя живот такива изпълнения съм нямала, бях пословична с многото си сън, майка ми и досега ми вика поспалана ( колко пъти сме се карали, че ми звъни по телефона в 11, а не след 13 часа

), ама да ме види сега.....няма да повярва на "ушите си"

Ама се събуждам и то тъмно вън, много ми е непривично още и затова не знам да се радвам ли или не....
И така....продължавам си със зонирането, зоНбирането, зонанирането и всички там зонови и о'зонови нещица...
Ще видим как ще ми се отразят празниците, то ще се чуе...
Айде засега е това! На всички желая зонов рай и по-малко инсулинов ад!