Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа:Българското кис, мляко се изчислява по етикет и е около 420г за 1ПБ. В таблицата е описан американски йогурт, който е с двойно повече протеини и въглехидрати, затова е по-малък грамаж.
Italiano написа:HippoDel написа:Българското кис, мляко се изчислява по етикет и е около 420г за 1ПБ. В таблицата е описан американски йогурт, който е с двойно повече протеини и въглехидрати, затова е по-малък грамаж.
Хипо, недей така!![]()
Българското кисело мляко варира най-вече между 200 и 240 гр. за 1 блок П и В.
Italiano написа:Никакви грижи!
Аз си знам, че го знаеш, ама да не заблудим Ели.
ели написа:Съгласна съм с Карите за гащите,ще си взема забележките и ще се опитам да пиша по четливо .
а относно киселото мляко нали 220 гр изчисляваме за 1П и 1В, защо казвате 420 гр не ми стана много ясно аз хапвам 0,1 % мляко по колко да го изчислявам за 1 Б относно кафените лъжички мойте са си съвсем обикновени от едно време как точно да изчисля зехтина за 1М за да не се бъркам.
ели написа:Направих три сутришни закуски защото един час след ставане ми е първата закуска после половин час след нея тренирам и половин час след тренировка трябва да взема протеин и затова прибавих един цял блок какво е вашето мнение за днешното ми меню.Можеби 1 блок от сутринта трябваше да го сложа в 15:30 и да станат там 2Б
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта