Хах, Ити, сетих се за една песен- стар шлагер " Отрова си тиии, отрова си тии, отрова, но сладка си тиии, Итиии
"лала-лаа-лаа
Аз между другото имам много обещани неща, ама пусто му време...
"Процесът Завъртане може да промени посоката на живота ти.
Процесът завъртане означава съзнателно да приемеш, че всяко нещо всъщност има две страни, и нарочно да говориш и мислиш за
желаната страна на въпроса.
Завъртането ще ти помогне да активираш в себе си тази страна на всички въпроси, която желаеш; и когато го постигнеш, същината на желаните аспекти на всички неща неминуемо ще дойде в живота ти.
Тук трябва да направим едно важно разяснение. Ако използваш думи, които описват нещо, което желаеш, и в същото време изпитваш
съмнение относно собствените си думи,
думите не ти носят онова, което искаш, защото начинът, по който се
чувстваш е истинският показател за творческата посока на твоята мисъл-вибрация. Законът на привличането НЕ откликва на думите ти, а на вибрацията, която се излъчва от теб.
Но тъй като е невъзможно едновременно да говориш за това което искаш, и за това което не искаш, колкото повече говориш за онова, което
искаш, толкова по-малко ще говориш за онова, което не искаш. И ако се отнесеш сериозно към това да разказваш за нещата такива, каквито искаш да бъдат, а не такива каквито са, след време (обикновено сравнително бързо) ще промениш съотношението на тези две неща във вибрацията си. Ако го казваш достатъчно често, ще започнеш да се чувстваш така, както говориш.
Процесът
Завъртане ти дава нещо още по-значимо.
Когато ти се струва, че животът те е ориентирал отрицателно спрямо липсата на нещо, което искаш, и кажеш: "Знам какво НЕ искам, а какво искам?", отговорът на този въпрос извира от вътрешността ти и този момент бележи началото на промяната във вибрацията. Завъртането е мощно средство, което ще донесе незабавно подобрение в живота ти."
Аз от както съм прочела, и препрочела тези книги, често обичам да казвам на някой, като тръгне да се оплаква, да не гледа това което няма, а да види какво има.....схващаш ли Ити- това е завъртането
Книгата е просто уникална...и определено промени живота ми на 180 градуса. Не съм предполагала дори, че едни мисли могат да ти променят целия ден, цялото ти изражение и излъчване, и едва ли не съдбата...един такъв позитивен светещ човек си личи от далеч
Усетих как започнах да избягвам хора, които вечно са недоволни и се оплакват постоянно, и как след такава компания после се чувствам смазана. В интерес на истината ми отне много време докато се науча да мисля така, т.е направо се промених, и не съм вече онази рошавата, която вечно ставаше със задника на горе
Сега като се замисля, направо ми прилошава какви мисли са ми минавали през главата, и защо дните ми са били такива идиотски.
Последните години често се хващам да си мисля колко съм щастлива, колко е хубаво да се живее, и как всичко около мен е толкова хубаво. Работата ми е такава, че пътувам много често, карам с часове по магистралите, и имам много много време да съм на саме със себе си, и идеална ситуация за мисловни упражнения. И вече мога да се похваля че успях, т.е моят стара същност я няма. Просто имам нови мисловни навици, които вече правя неусетно, и си умирам от кефффф...
Започнах да се радвам на такива прости неща, че ако започна да споделям, спокойно могат да ми облекат бялата жилетка
И както казах преди време, този вид мисловни упражнения в комбинация със Зоната се превръща в такъв здрав бъркоооччч- направо яко бяло друсане
Тук сега настъпва малко един такъв психологичен момент....на времето като говрех за Зоната, ме гледаха така
и ме мислеха за куку, и тактично ми показваха че това са пълни глупости. Същия поглед усещам и в хората, на които се опитвам да разкажа за Джери и Естер Хикс, и учението на Абрахам
И тук в замрялата тема се усеща много осезаемо...какви ли са тия поредните щуротии на Пипито
За вас щуротии, ама за мен щуро щастие....аз ви давам баницата, пък вие ако искате я яжте