Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
eldass написа:Иска ми се да ям сирене, по етикет на 100 гр. има 19 протеини, 17 мазнини и 0,5 въглехидрати - значи най-малкото число се получава 8,82 гр. от мазнините. Но какво е 9 гр. сирене - нищоВие какво сирене купувате, каква извара, котидж? Защото аз не мога да ям други протеини освен млечни и чистия протеин на прах. С какво да пийна една чаша 115 гр. вино примерно, щом сиренето е мазнина, а толкова ми беше любимо вино + сирене + зехтин?
vanja написа:Бих искала да попитам дали алабашът е от зелените или от неблагоприятните въглехидрати.Не го видях в табличката и взех данните му bb team - 6.2г въглехидрати и изчислих, че 1 ВБ са 145г, но не знам да не е от неблагоприятните, аз като комбинирам, ако има от червените - например морков ям често, гледам да не съставлява голяма част, а днес на обяд изядох за въглехидрати 1 малка филийка ръжен хлям Вита 1ВБ и 290 г алабаш - 2 ВБ с 84г шунка и 40г извара - по етикет.
pipilota написа:vilimia Добре си дошла сред насВсичко е доста индивидуално. Зависи как реагираш на инсулина, колко течности задържаш и т.н. По принцип, в началото на втората седмица би трябвало да усетиш вече прилива на енергия, как няма да те свърте на едно място и ще започнеш да сваляш по половин кило на семица + –.... давай смело, и не се отказвай, зора е пурвите две седмици, докато започне всичко да ти става навик
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта