Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gazilot написа:Определено не е тема за нова тема, или муув, или в коша.
igito написа:Ами, дайте съвет, Karrita, домашните буркани на свекърва ми с домати или зелен боб как да ги смятам. Те нито са варени, нито са сурови. Да не отварям дума за тъй наречените обезмаслени млечни продукти, на които въобще не мога да се доверя. Не ми се дават пари за Е-та, и за надписи на опаковките не в грамове, а в % .Колко процента масленост има домашното сирене?и мляко, най-вероятно ще трябва да попитам в месния цех за млечни продукти. Сигурно някой вече ги е задавал тези въпроси някъде, но аз съм новак и сега са ми на дневен ред.
Gazilot написа:Гога, сериозно обмислям да пиша едно препоръчително писмо до хърбите да те направят търговски представител за Източна Европа. Хем ще открият представителство на територията на Бг, хем ще съм с връзки. Може и петиция да направим, от Eastern Zonbies...
Slav написа:Затова се интересувам да ми препоръчате вече изпитани и утвърдени продукти. Все пак всички тук сте с много повече опит от мен в зонирането![]()
Поздрави,
eleen написа:Karrita, благодаря за полезната информация.![]()
Имам един въпрос за броколи. Което по табличката е въглехидрат .
Купих замразен пакет - 400 грама. изчислих следното
Протеини- 100/ 3 х 7 = 233 г
Въглехидрати 100/2 х 9 =450г
мазнини 100/0.33х1.5=454 г
Та сега този продукт смесен ли е ? И пакета 400г малко повече от 1БВ + 1БМ ?
А някъде Гого беше написал, че най-малкото число което се получи продукта е такъв блок . Съвсем се обърках май ..Извинете ме ако нещо съм пропуснала и въпроса ми е неуместен...
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта