Най-накрая намерих време да започна моя дневник.Надявам се, че ще имам време да споделям.А и оттука би трябвало да се мотивирам повече….Иначе малко се отчайвам..
И така…..Аз съм Анито,решена твърдо да отслабне, защото иска да е сигурна, че ще е здрава, болести няма да я повалят и , ЧЕ най-накрая ще изглежда добре и ще е секси във всяка дреха,защото едно слабо тяло изглежда добре независимо с какво е облечено.Искам да сложа една поличка и един потник и готово, решен ми е проблемът за лятото, не да мисляяяя, търся и подбирам, защото оттука ми се издува нещо оттам пък виси

Прочетох двете книги на д-р Сиърс и на Папазова.Хареса ми и ми допадна начинът на хранене,който е супер логичен. Харесва ми , че отслабването е страничен ефект, а не диета , с която трябва да се отслабне и да мислим само за това (въпреки че не преставам да мисля за това). Целта ми е около 40 кг. Ама и на 20 ще съм предоволна.
Така… измерих се , изтеглих се…..Мерките няма да пиша , но кг ми бяха 86,5, когато си получих кантарчето на 05.02.14. Всъщност лятото ходих на фитнес и там все бях 93,92 и т.н. Вкъщи като се теглих края на януари бяха 88 , а сега с този бях 86,5, понеже не живея вкъщи.
Така към днешна дата , а и към по предишните съм 85.5!!!Един килограм (или може би два, за съжаление нямам другите кантари на разположение)!?!?!?Първо да си призная имах два, три пъти едни прегрешения , ама след това след четвъртия час си продължавах по зоната.Талията ми е с 3 см по-малко.Това –добре.Поръчах си рибеното масло , дето Гого препоръчва и пия по 6 всеки ден на два пъти по 3.
По принцип нали е писано “не гледайте кг, а сантиметрите”.Все пак ,когато имаме по-малко сантиметри, означава и , че сме се смалили и дрехата ни е леко широка, нищо, че кантарът не се смъква.Ама мен ме гложди от вътре- Защооооооооо не намаляват тия килограми.Вие всички тук , които описвате с по 4, 5 кг на месец, а аз ще си остана с един!Проклети гени са моите-да трупат могат, ама като стане въпрос за отслабване сигурно 10 год им трябва!!!!

Та както вече обяснявам , главната цел ми е отслабването.Затова ям само зелените въглехидрати.Дето като че ли много, много не наяждат.Ето-вчера цял ден пил. филе и грозде и бадеми и бях си вече гладна след всеки 2 и 3 час!?
А миналата седмица имах ден само на прясно мляко за въглехидрати и протеини и мазнини отделно-ама няма нищо общо с твърдата храна.Огладнях си много хубаво, та взех и си купих , каквото не трябваше.
Иначе като ползи мога да кажа, че не спа толкова , колкото по принцип си спах и се чувствам добре. Сладко също не ми се яде , освен ако не огладнея!
Със спорта още не съм се захванала,т.к. работата ми е на крак цял ден и не знам дали ще се захвана. Нямам много време. Мисля да почвам кляканията и лицевите , дето са препоръчени в книгата по 5 мин. на ден като достатъчни.
Иначе ми се падат 9 блока. 2 -сутрин, 3- обед, 1 -закуска , 2 -вечеря и 1 -закуска.
Чудя се ,дали да не направя 3 -закуска и 3- обяд и по половин за малките закуски и 2 за вечерята. Може би ще ме държи по дълго така?!
Колкото за смятането на блоковете, си мисля, че го докарвам.Аз ям основно-риба тон консерва, пил. филе., маслини, бадеми, грозде, круши, домати, краставици.И общо взето първо протеините, после въглехидратите и накрая мазнините. Не всичко наведнъж, за да действат по-добре и последователно на хормоните.Не знам дали е добре.
Както се вижда, няма какво толкова да смятам…все една и съща храна, която се смята лесно от таблицата.Филето по етикет.
Не знаааааам, странно ми е защо не върви кантарът надолу…
Може би пък бива да си ям от по-лошите въглехидрати……те по засищат….Ама нали уж ще слабея и само зелени пълня в стомаха….
Помогнете ми хора, дайте съвет и идеи, с които отслабването ще фукционира ..!!!
Знам, че хората, телата и гените са различни на всеки, ама защо ПАК и пак при мен не действа…Аз също съм настроена скептично.Надявам се да се опровергае това ми мнение.
П.П. искам след два месеца да съм понамалила теглото си,за да може като се прибера вкъщи, да се смаят близките ми.И да имам по-високо самочуствие.