Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Да, пуешкото филе е 42 грама за блок.
Общо взето това важи за всички колбаси, защото не са чисто месо, а има нишестета и разни други работи.
Italiano написа:Гого, това е "общо взето".
Разбира се, че по етикет е най-точно, ама нека хората първо напреднат и свикнат, пък после те самите ще имат желание да си изчисляват по етикет.
Аз имам чувството, че като не изчислявах по етикет, по-лесно ставаха нещата.
Italiano написа:Под лесно нямах предвид приготвянето на храната, а отслабването и зонуването като цяло.
Radost написа:yaneva браво ,поздравления за размърдването на кантара![]()
Какво ти казаха докторите за пролактина ? И моя го изследваха и беше в норма ,но се възхитих от невежеството на лаборантките ,понеже четох че за изследването му от предният ден не трябва да се прави секс,да се пипат гърдите и преди взимането на кръв да се лежи в покой поне 30 мин понеже този хормон е много чувствителен от всичко ,докторката ми каза да отида още в 6ч пред лабораторията ,да кажа че съм за пролактин и да ме сложат да легна ,отидох и като им казах те ми викат а не стой си на опашката ,пред мен вече имаше дестина човека ,после 5 минути стоях права до вратата докато чаках да си свърши разговора по телефона и се бях изплашила че ще даде неточни и високи стойности,но излезе в граница .И аз имам липса на цикъл но заради инсулина ,който вече е в норма и докторът онзи ден каза че трябва да очаквам да дойде скоро.Дано !!
yaneva написа:Ити , Гого и двамата имате правоКато зонуваща от скоро,мога да кажа от лични наблюдения,че в началото ми беше по-лесно да ползвам готовата таблица и да закръглям грамажите.
Купувах кашкавал,сирене и други неблагоприятни продукти,защото всичко изглеждаше много сложно.Размятах листове със сметки за всеки блок и се ядосвах ,че имам грешки.След това се вслушах в съветите ви и спрях сиренето,кашкавала.Някак си всичко си улегна и с лекота смятах блоковете.Минах на 95 % благоприятни въглехидрати,започнах да изчислявам всичко по етикет и съм много горда със себе си
Ити е прав,че така по-лесно се стартираГого,че за най-добри резултати трябва перфектен баланс
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта