Такааа
Хайде сега да ви видя АЗ, какви сте ги свършили в първия ден...
yanaаааа,
от първия ден започна да мърсуваш с търтеите
и то с ония мързеливите търтеи, дето не ползват кантарчета...Сега шегата на страна, но ако това ти е ежедневието, и нямаш възможност да позлваш кантарче в по-голяма част дните ти, просто няма смисъл да си губим времето.. и ти и аз
За това си помисли отново, дали си готова да продължиш. И тоя зехтин....ще ти стане много хлъзгаво в корема, търтеите ще се пързалят със шейни там
1. При това състезание имаме ли право на едно цяло яйце на ден? Виждам, че при първото е било така, а някак не ми се иска да изхвърлям храна и предпочитам да си ям жълтъците.
- целите яйца не се наказват, защото не всеки може да си позволи да изхвърля жълтъците. Но не е препоръчително. Замисли се кое е по-добре, дали да изхвърлиш нещо вредно в боклука, или да си го изхвърлиш в стомаха...
2. Ако някой ден спортуваме по-активно, ОК ли е да си добавим 1бпвм допълнително към храненето след това?
- Промяната на блоковете не се наказва. Може да си ги напасвате според ситуацията, стига да не пропускате хранене, и да не надвишавате 5 блока на хранене
Относно питанката ти за меда
Меда няма да се наказва с червен търтей, но трябва да влиза като въглехидратен блок в самите зонови хранения. Ако е извън храненията, това определено надвишава калориите които Зоната позволява, и ще пречи на организма ти да постигне хормонален баланс, а от там и резултатите ще са нулеви и демек- пак се връщам към моята чуденка, че може би няма да се справим с това състезание. Имаш време да си помислиш, и ако не ти е по силите да се откажеш.
Завършваш деня със 7 пчелички и
1 голям мързелив търтей Ivka_94, защо бе Пчеличке така изпусна планковата пчеличка? Можеше да си гепнеш максимума за деня + да си вземеш една пчеличка Геройче...утре да се стягаш и да залягаш над мускулите. И другото - с това прясно мляко следобяд не огладняваш ли по-рано....Просто любопитство
Завършваш деня със седем пчелички. Само точките в правилника, които са с червено, само те се наказват с търтей. За планка няма търтей
Прекрасно се справяш за сега
И ако може да помоля като пишеш менюто си, да оставяш малко разстояние между отделните хранения, че много ми се сливат редовете, и леко се натоварвам
mimeta, ако може да помоля да погледнеш на ТониЕлис и на Хипо докладите и да копираш като тях, виж как ясно и четливо са си дали рапортите (старите пчелички още си пазят казармените навици от време оно
). Точка по точка, 1,2,3,4 и т.н От твоя доклад виждам само едно меню и стоя и гадая
и ми е трудно
.
Разберете ме, много е натоварващо, и за мен е важно как ми се поднася инфото за да не се кьоря и натоварвам пред монитора. Имам много отворени прозорци, с ексели, там където пиша, там където ви чета и имам нужда и малко от вашата помощ, която се състои в по-нагледни доклади. Разбирам, че някой от вас пишат от телефоните, и как го правите не знам, но смятам че е много неудобно и за двете страни.
Според това, което си дала завършваш с четири пчелички. Да се надяваме, че всичко ще си дойде на мястото утре
Chern0koska , браво бе Пчеличке прилежна
Сега нали си виновна, и се подмазваш, а?
Хвана си всички бройки за деня + пчеличката Герой. Бравуссс
И каква хитра си тиии, с готовите рецепти колко е лесно, нали ?
СИлен старт - цели 8 пчелички +1 геройче
Nikka, ти Пчеличке, защо не си сложиш едно аватрче, да се облечеш в хубава премяна, че така си една прозрачна и не те виждаме
В галерията на форума има колкото си поискаш аватарчета.
И Ах, това кИфте на Маня стана голям хит
Мързелива работа
Бравус и за инатестата пчеличка, звучиш добре.
А за планка-
разсмя ме и много ти се радвам, това е то, упорито като магаре
Това е едно адски полезно упражнение, което ви отнема само една минутка от целия ден, и се ядосвам когато пчелички се измързеливят и го пропускат. Една минута само!
И благодаря много за доклада, прилежен, нагледен, ясен и че пишеш изречения, извън точките, и не си като робот. И в миналото състезание за това мрънках, какви бяха тогава едни стриктни, не смеят дума да обелят, влизат, изплюват един рапорт и изчезват. Никакъв разговор не искат да водят с мен, да ме разсеят малко, миличката аз, тъна в тишина
И така- и ти си шампионка днес- 8+1
Мечта_8, слънчева Пчеличке, и ти ме разсмя с тоя планк...Благодаря от сърце, че ни "охаберяваш" с твоя подвиг
хильотя се тук пред компа с вашите приключения, само си ви представих как залягате по пода и се потите треперейки и псувайки ме с най-колоритни думи
Справила си се чудесно, завършваш с максималния брой- 8+1
HippoDel-другата калпазанка-пробва се да се мазни с прилежен и красив доклад, вижте я
Обаче калпазанката си е калпазанка...нито спортна пчеличка, нито планк! Хопчооо, само ако знаеше колко калории можеше да изгориш с планка, колко коремни мускулчета можеше да накъсаш за тази една минута, и после докато спиш, тялото ти щеше да си взима от мазнините ти за да ги поправи, и щеше да слабееш, да слабееш, да слабееш....аа, сега те е яд нали?
Ми дааа, то си за яд
На обяд си объркала леско сметките, и едно протеиново блокче ти бяга, но видях, че и ти си видяла грешката, и не е било умишлено, така че ще си затворя прекрасните ми очи
И с печения сладък картоф мина метър, добре че е в оранжевата графа, че какъв червен търтей щях да ти лепна, и щеще да видиш зелена пчеличка нанайци
И отново, с цялото си сърце благодаря за много четливия и улесняващ ме доклад. Разтапям се така, като знам, че мислите за моето удобство
Завършваш деня със шест пчелички в кепчето ти
ТониЕлис, другата беладжийка, дето се мазни с прилежно писане!
и яде на обяд някакви телешки топчета
Тони, Бравус мила, справила си се чудесно, силен старт, продължавай така. Шампионка си днес, нямам забелжки, само благодарности, че написаното така подредено ме улеснява и ми спестявате много време
Завършваш 8+1
Teddy , с теб малко трудно ще се разберем. Това е форум и всеки потребител влиза с име и парола. Както си направила и ти в деня в който се записа за състезанието. Тогава си влязла като регистриран потребител с името "Teddy" Ако ти е трудно пак да се логнеш, поискай помощ от приятел, или ако си забравила паролата, форума има опция да ти помогне да я смениш. Опцията "бърз отговор"не е решение за тук. Моля те опитай, ако трябва пиши ми на лични тук или в контактната форма на сайта, за ти помогнем!
Иначе благодаря и на теб за прилежно написаното домашно, радост за окото ми е, само дето не ти се усмихвам, заради последната издънка
...една минута само, една единствена минута...
(сетих се за една чалга песен на Кали от време оно, като бях млада в БГ - "Една минута"
) И така, завършваш деня със 7 бройки в кепчето..не е лошо, ама можело и повече. Да се надявам, че утре като влезеш като регистриран потребител, и ще ти дойде вдъхновението за планк
Maxima - Ralito, и с твоя доклад ми изникна още един бял косъм, горе в дясно зад ухото
Надявам се да е само за днес тази издънка
стрикнтата пчеличка ти избяга, това че, не си гладна, не е оправдание, напротив, в Зоната най-доборото време за ядене е, когато не сте гладни, тогава в тялото ви е тихо море, спокойно без да са се разбунтували още хормоните. Ако се храните когато сте гладни вече, ми вие не сте в Зоната, и чакайте после резултати...грънци.. И за това много хора изплюват реплики от рода на "При мен зоната на работи"...е как да не работи, да не би да имаш извънземни вътрешности...ама както и да е, да не се отнасям. Но да знаеш, голямо порицание за това, че не си яла, защото не си била гладна
Също нямаш и мерителна пчеличка, и да се надяваме, че това ще ти е за последно- да прескачаш кантара. Лепна ти се и червен търтей заради виното..сори, правила
Завършваш с две пчелички и един червен търтей. И пак казвам- за тези, които им идва на нагорнище- помислете дали ще се справите цели две седмици.
kiki- другата беладжийка....започва докалда си с думите "Много засрамена"....
Добре, срамувай се разбира се, с този шоколад!!!
, и + това знаеш, че си на състезание! ама и срамуването сигурно е горене на калории, така че много искам да се срамуваш
Завършваш деня със шест пчелички и един лаком мъжкар в кепчето ти...Сега мръсника ще ти омърси пчеличките дето си хвана, да ти дойде акъла
Хайде от мен толкова за днес
Лека нощ