Меню

За Нас

За Нас | Зоната

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Забележка: Моля, не изпращайте въпроси от медицински характер на този имейл, тъй като не е в нашите правомощия и компетенция да даваме медицински съвети или консултации. Относно специфични здравни проблеми трябва да се консултирате с вашия личен лекар. Ако се интересувате от гледната точка на Проф. д-р Бари Сиърс за различните хронични заболявания, можете да посетите неговия уеб сайт на адрес www.DrSears.com


Информацията в този сайт идва от сърцето на Зоната, която е създадена от известния учен-биохимик – Д-р Бари Сиърс. Всички негови книги, статии, интервюта и публикации са използвани като източник на информация в този сайт, както и безценната помощ на хората от огромния екип на д-р Бари Сиърс.

За огромно съжаление, от целия океан информация, който Бари Сиърс е предоставил, до българската общност е достигнала много малка част, тъй като има само три преведени книги на българския пазар, и почти никаква странична информация. Това беше основната причина да се роди този сайт, който се надявам да ви послужи като мост, за да стигнете до тайнствения свят на Зоната.

А какво има в този тайнствен свят ? Аз знам много добре. Там намерих изгубеното здраве и там намерих най-приятния начин да стопя новопоявилите се грозни и нежелани няколко килограма. Ако и вие разберете какво всъщност представлява Зоната, ще можете да промените напълно живота си, както направих Аз.

Преди да открия Зоната, мой близък – ще го наричам „ТОЙ“ страдаше от високо кръвно (156 – 100), често заспиваше и се събуждаше с главоболие, и тежеше 91 кг.(с 23 кг повече от необходимите за неговия ръст).

За разлика от него, Аз-ще се наричам „ТЯ“ никога не е страдала от главоболие, но за сметка на това периодично се сблъскваше с много силно и плашещо сърцебиене 180-200 пулс (цифрите не са печатна грешка), както и недоволстваше от незнайно как появилите се седем излишни килограма. Години на ред Той и Тя живееха с тези неволи, докато не откриха Зоната.

След първите пет месеца неуморни и приятни разходки в света на Зоната, и двамата бяха забравили какво е да ги боли нещо, какво е да се чувстват некомфортно в телата си, какво е да не могат да влязат в любимите си дрехи, както и всички лекарства бяха забравени и изхвърлени на боклука, с изключение на едно. Лекарството, което е неотлъчно с нас в Зоната, това е рибеното масло.

От тогава до ден днешен ( почти пет години неотлъчен живот в Зоната), Той има кръвно като на ученик (115-75), тежи 67 кг. и е забравил за убийственото главоболие.

Тя няма и спомен от сърцебиенето, което разклащаше цялото й тяло в буквалния смисъл на думата, и се радва на стройна фигура и добър тонус.

И двамата не спираха да се учудват на прилива от енергия, който идваше незнайно от къде. Споделяха, че се наспиват с много по-малко сън и се събуждат бодри и с енергия. И давамата констатираха подобрено настроение и необикновенно психическо спокойствие, въпреки стреса, който съвременния живот налага

Всичко това може да ви звучи като изтъркана и банална реклама на поредния модерен хранителен режим, но това е голата истина, това се случи с него и с нея, това се случва и с мой приятели, които също като мен си живеят в Зоната.

Всъщност, ако се разровите из Американските форуми за Зоната, или погледнете коментарите под публикаците или интервютата на Бари Сиърс, или имате достъп до неговите невероятно интересни семинари, тогава ще чуете или прочетете хиляди щастливи изповеди на хиляди благодарни хора. Аз просто съм една капка в това море от щастливци в Зоната.

Думите няма да ми стигнат, за да благодаря на Вселената, че ме запозна със Зоната, и че успях с лекота да си възвърна както моето здраве, така и на моите познати. Здравето, без вредните и опасни лекарства- здравето, което много хора не оценяват, докато наистина не го изгубят.

Толкова съм благодарна и щастлива, че исках да споделя тази радост с всички вас. Исках и вие да вкусите от тази сладост – здравето. И начина да ме чуят повече хора, беше да изкрещя в онлайн пространството, създавайки този любителски сайт и форум към него, който да „инкрустира“ Зоната в съзнанието на повечето българи!

Не ми остава нищо друго, освен да кажа на д-р Бари Сиърс едно искрено и голямо БЛАГОДАРЯ.