Меню

За Нас

За Нас | Зоната

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Забележка: Моля, не изпращайте въпроси от медицински характер на този имейл, тъй като не е в нашите правомощия и компетенция да даваме медицински съвети или консултации. Относно специфични здравни проблеми трябва да се консултирате с вашия личен лекар. Ако се интересувате от гледната точка на Проф. д-р Бари Сиърс за различните хронични заболявания, можете да посетите неговия уеб сайт на адрес www.DrSears.com

Информацията в този сайт идва от сърцето на Зоната, която е създадена от известния учен-биохимик – Д-р Бари Сиърс. Всички негови книги, статии, интервюта и публикации са използвани като източник на информация в този сайт, както и безценната помощ на личните ни инструктори в Зоната, които са част от огромния екип на д-р Бари Сиърс.

За огромно съжаление, от целия океан информация, който Бари Сиърс е предоставил, до българската общност е достигнала много малка част, тъй като има само три преведени книги на българския пазар, и почти никаква странична информация. Това беше основната причина да се роди този сайт, който се надяваме да ви послужи като мост, за да стигнете до тайнствения свят на Зоната.

А какво има в този тайнствен свят ? Ние, т.е нашето семейство знае много добре. Там намерихме изгубеното здраве, и там намерихме най-приятния начин да стопим грозните и нежелани тлъстини. Ако и вие разберете какво всъщност представлява Зоната, ще можете да промените напълно живота си, както направихме ние.

Преди да открием Зоната, мъжката половинка от нашето семейство страдаше от високо кръвно (156 – 100), често заспиваше и се събуждаше с главоболие, и тежеше 91 кг.(с 23 кг повече от необходимите за неговия ръст).

За разлика от мъжката половинка, женската половинка в семейството никога не е страдала от главоболие, но за сметка на това периодично се сблъскваше с много силно и плашещо сърцебиене (170-180 пулс), както и недоволстваше от незнайно как появилите се седем излишни килограма. Години на ред двете половинки се живееха с тези неволи, докато не откриха Зоната.

След първите пет месеца неуморни и приятни разходки в света на Зоната, двете половинки бяха забравили какво е да ги боли нещо, какво е да се чувстват некомфортно в телата си, какво е да не могат да влязат в любимите си дрехи, както и всички лекарства бяха забравени, и изхвърлени на боклука, с изключение на едно. Лекарството, което е неотлъчно с нас в Зоната, това е рибеното масло.

От тогава до ден днешен ( почти четири години неотлъчен живот в Зоната), мъжката половинка има кръвно като на ученик (115-75), тежи 67 кг. и е забравил за убийственото главоболие.

Женската половинка няма и спомен от сърцебиенето, което разклащаше цялото й тяло в буквалния смисъл на думата, и се радва на стройна фигура.

И двете половинки не спират да се учудват на прилива от енергия, който идва незнайно от къде, не спират да се радват и на това, че се наспиват с много по малко сън, и се събуждат бодри и с енергия.

Всичко това може да ви звучи като изтъркана и банална реклама, но това е голата истина, това се случи в нашето семейство, това се случва и с приятели, които също като нас си живеят в Зоната. Всъщност, ако се разровите из Американските форуми за Зоната, или погледнете коментарите под публикаците или интервютата на Бари Сиърс, или имате достъп до неговите невероятно интересни семинари, тогава ще чуете или прочетете хиляди щастливи изповеди на хиляди благодарни хора. Ние просто сме една капка в това море от щастливци в Зоната.

Думите няма да ни стигнат, за да благодарим, че Зоната е стигнала до нас, и че успяхме с лекота да си възвърнем здравето без вредните и опасни лекарства- здравето, което много хора не оценяват, докато наистина не го изгубят.

Не ни остава нищо друго, освен да кажем на д-р Бари Сиърс едно искрено и голямо БЛАГОДАРЯ.