Меню

Условия за ползване

 • 1. Предоставената информация в www.vZonata.com е свързана с режима на хранене “Зоната“, създаден от Проф. Д-р Бари Сиърс, и е само с общ информативен характер. Това означава, че по никакъв начин НЕ замества професионалните и медицински съвети от квалифицирани лица. Информацията в www.vZonata.com НЕ е предназначена за изготвяне на диагнози, профилактика или лечение на болести. www.vZonata.com НЕ е лекар, а любителски сайт.

  Всички коментари и твърдения в www.vZonata.com НЕ са проверени от официални институции, а представляват извадки от изследвания, публикации и книги на Проф. Д-р Бари Сиърс. Създателите на този уеб сайт не носят абсолютно никаква отговорност за верността и пълнотата на поместените материали.

  Ако имате някакви притеснения или въпроси, свързани с вашето здравословно състояние, или пиете лекарства, в никакъв случай не трябва да променяте начина си на хранене, без да се да се консултирате с вашия личен лекар или друг здравен специалист. Не пренебрегвайте лекарските съвети заради нещо, което сте прочели в този сайт. Използването на www.vZonata.com по какъвто и да е начин, е изцяло на ваша отговорност и собствен риск. www.vZonata.com НЕ носи отговорност за проблеми, свързани с предоставената информация, както и за психически или физически вреди настъпили в следствие на написаното в сайта.

 • 2. Някои от материалите в www.vZonata.com може да съдържат връзки (препратки) към външни сайтове, които са извън нашия контрол и НЕ носим отговорност за съдържанието, рекламите, продуктите или услугите на тези сайтове, както и НЕ сме отговорни за промените и модификациите в тях.
  www.vZonata.com предоставя тези връзки към външни сайтове единствено за ваше удобство, без никакво обвързване или задължение към тях. Когато посещавате тези сайтове, вие влизате на свой риск.

 • 3. www.vZonata.com НЕ гарантира, НЕ носи и няма да носи пряка или косвена отговорност за евентуални неточности, грешки, пропуски и актуалност на информацията. Посетителите на сайта трябва да осъзнават отговорността и риска, свързани с неправилното разбиране и тълкуване на представената информация.

 • 4. www.vZonata.com си запазва правото без предупреждение и по всяко време да променя и изтрива материали от този сайт.

 • 5. Материалите ( снимки и текстове) не могат да бъдат копирани, възпроизвеждани или публикувани отново по какъвто и да е комерсиален начин. Всичко, освен употребата у дома без търговски цели, изисква Нашето предварително писмено съгласие.

 • За връзка с нас пишете на e-mail: dietazonata@gmail.com

2 thoughts on “Условия за ползване”

 1.  

  Желая да се регистрирам във вашия сайт,но нещо не виждам опция за регистрация.Как става това

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *