
Ако машината ти е за шварц кафе можеш да го прецедиш през оригиналната цедка, ако си я пазиш.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:Хипо, и тук трудно се намира безсолно масло и е бая скъпичко - 4 евро е половин килограм. Аз смятам да пробвам да си направя гхи на лято в България. Само се чудя дали ще издържи пътуването с кола до тук(5 дни). Но щом може да стои извън хладилник все си мисля, че ще издържи и до тук.
tanita68 написа:Не е проблема точно в цената, по-скоро е в липсата на удобни съдове, а и още някои съображения. Но може и тук да опитам да го направя. просто все още се ограничавам откъм такива видове мазнина, предпочитам предимно ядки за тази цел.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта