Здравей невероятен Гого и всички вие прекрасни хора.
Аз съм прощъпулник тук и ми е приятно да се запознаем.
По - подробно ще ви запозная с мен, когато си отворя дневник. За сега най - спешно имам нужда от вашата помощ по един конкретен въпрос.(ако греша с мястото на питане, моля, да бъда извинена)
Надявам се, че всичко с всички ви е наред, защото виждам, че от около четири месеца никой не е писал.
Случайно попаднах на Зоната и съм в еуфория. Направо от кеф изпаднах в депресия.
От три седмици чета всичко в Сайта постоянно - прочетох първите две книги на Бари Сиърс и започвам третата. Направо съм като една луда.
Четейки дневниците по ред, стигнах и до този на Гого, който е много интересен и "питателен". Прочетох всичко и видях, че се обсъждат въпроси свързани с рибеното масло, витамини Д и Е, как и по колко да се пият предвид състояние на организма и т.н.
Преди 10 месеца диагностицираха дъщеря ми с Малигнен Меланом(злокачествен рак на кожата - един от най - опасните и агресивни видове рак) в много начален стадий, което разбира се ни най - малко не ме успокоява.
Всъщност тя сама се диагностицира, но за това ще разкажа в бъдещият си дневник. Не вярвам на доктори или поне не на 100 процента.
За този вид състояния е много важно нивото на вит.Д в организма. При последните кръвни изследвания преди два месеца нивото му беше 24.3 при мин.референтни стойности 50.0. и трябва да се вдигне.
Прочетох, че Маня може да пита Бари Сиърс директно по различни въпроси и молбата ми е:
Моля те Маня, да ме насочиш как да осъществя връзка с Бари и да го попитам конкретно по въпроса щерката предвид обстоятелствата в какви дози да пие рибено масло, натурален вит.Д, Е и т.н. Ако пък само ти можеш да се свържеш с него, моля те да го попиташ. Ще ти дам допълнителни подробности около състоянието и.
Предварително сърдечно Благодаря!
Благодаря и на теб Гого и на всички ви! Невероятни сте!
Бъдете здрави и Бог с вас!
Щастлива съм, че съм тук!!!