Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:![]()
![]()
![]()
Виж сега, върни две страници на зад в този форум, на стр 27, и прочети 8 мия мисля пост от горе надолу от Пет Фев 07, 2014 10:45 pm ......че да не се повтарям. Само за сега ще ти кажа, че най омразното нещо за мен в този форум е да чувам името на този алчен бакшиш! Прочети коментара от предната страница, после отиди да си вземеш листите от оня мошеник, и си подгрей камината с тях, или ги изметкай на момента в кошчето за да не се омирисва форума тук
![]()
После седни да разгледаш сайта, прочети статията Влез в Зоната, после прегледай Дневникът на Гого (всичко това ще ти отнеме не повече от 20 минути), и после ела да си говорим.
И както казах, с листите дето ти е ги е дал оня таксиметров можеш да си запалиш каминката...пълен БОКЛУК...аз даже не ги разгледах много подробно, но като скивах хляба- 3 филии иНе искам да почвам да разглеждам по-подробно, ще съвсем ще се отвратя от тоя гнусен мошеник.....Бегай брат от там, и не си давай парите на вятъра.Тук е истината и ние ще ти помогнем
От такива като теб поговорката "Докато има риба, ще има и рибари" ще е много актуална..... в случая с бакшиша поговорката може да се перефразира така " докато има балъци, ще има мошеници"....
Сега отивай да четеш малко, и после се върни при нас за да се заредиш с малко положителна енергия
Ще отслабнеш разбира се, както всички тук, Прочети малко за какво става въпрос, защото явно нямаш никаква представа какво е Зоната. Ние няма как да ти помогнем ако не си вкараш малко инфо в главата. Ще отслабнеш много повече от колкото предполагаш!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта