Здравейте,
Аз май започнах вече да влизам в ритъм.
Проблемите започнаха през февруари. Първата седмица всичко беше ОК. После заминах за БГ, за две седмици, там се вътрях около Зоната или бях напълно извън нея, но пак всичко си беше ОК. Върнах се с 2 кг от горе, но за един ден в Зоната, единият се стопи(явно е бил-вода). И от там на сетне започнаха мъките...
Зонувам си аз, но често, да не кажа постоянно изпитвам глад. Вече съм на 11 блока, но това не ми помага да съм сита, напротив. Имаше дни, когато изяждах 3 блока и след 1 час съм гладна.

Луда работа. А си ям пак същите неща, както преди. Съответно при този постоянен глад се изкушавах и си хапвах още, кога балансирано, кога не.

Логично и килограмите не мърдаха на долу. Кръжа си около килограм на горе-на долу. И така до миналата седмица.
От началото на тази седмица усещам, че нещата започват да се нормализират. Ама да видим.

Още не мога да си стигна килограмите от началото на февруари. Е, то разликата е в грамове, не е нещо фатално. Те килограмите не са толкова важни, по-скоро това усещане за дисконфорт и глад ме мъчи, макар че както казах, нещата, като че ли започват да се нормализират, макар че днес, пак нещо все ми е гладно.
Другото, което всъщност повече ме притеснява е следното:
Проверих на калкулатора на сайта на Сиърс, за 6 месеца в Зоната, съм си намалила мазнините с 8%, което е супер, макар че малко ми се стува, ама колкото-толкова. Но за съжаление и крехката телесна маса ми се е намалила с 1lb, което е 0.453592кг. Това доста ме разочарова. Всъщност, аз не съм и очаквала особено да я увелича, след като не се занимавам с никакъв спорт, то си е естествено.

Но това, че съм я намалила, е всъщност, което ме безпокои. Затова вече твърдо съм си на 11 блока и започнах повечко движение. Сега си търся въже за скачане. Мисля, освен ходенето, да започна да скачам в двора. Пък да видим.