Болките започнаха в събота вечер, в неделя вече не можех да си движа рамото, но се надявах, че с малко почивка ще ми размине. Аз съм много издръжлива на болка и успях да устискам до вчера следобед, когато никакви обезболяващи не можеха да ми намалят болката, повече от 2 часа плаках и се превивах от болки, не можех да си намеря място, направо ми идеше да си откъсна ръката. След което отидохме до нашите приятели и съседи, които имат кола, от където се обадихме на спешна помощ. Казаха ни да отидем в болницата след 21 ч. През това време болката започна леко да отслабва и да става по-поносима. В болницата ми поставиха диагноза "Frozen Shoulder" (синдром на „замръзналото” рамо) и ми изписаха някакви много силни обезболяващи от типа на морфина. И ми казаха в петък(защото днес е неработен-денят на конституцията) да отида при личния лекар, за да ми назначи физиотерапия. Слава на Бога, болката при отпуснато положение на ръката беше поносима и аз не пих успокоителните. Не мога да си движа рамото, не мога да се обличам и т.н., направо съм, като инвалид. При всяко движение болките са нечовешки.
Като прочетох какво пише в интернет по темата ми настръхна косата. Навсякъде пише, че това чудо минава за около 2 години, а можело ограничението в движението да остане завинаги. Положението май е сериозно.