Пипилотка моя мила

- благодаря ти безкрайно за подкрепата и зелената светлина, която даваш в любимия ми сайт

(не, че влизам в друг де, ама какво да направя, че този ми е любимия

). Умирам от срам

, че не ми остава време да пиша последните месеци, но не очаквах, че живота ми ще се промени на 180 градуса - слава Богу за добро
Иначе както ти ми казваш всеки ден с половинката се поливаме обилно с позитивизъм - иначе няма как да оцелеем в частния бизнес с него в любимата ни иначе България

. Знаеш какво се случва тук като цяло и в частност със семейния малък бизнес, но пък ние сме инати и искаме да работим тук и сега

. Сигурна съм, че има още хора като нас и ще се увеличаваме с всеки изминал ден
Зоновото (малко като за начало) меню ще го вкарам като започнем поне да си покриваме наема и се наложим с обедно меню и доставка в района. И без това в момента почти не ми остава време да съм там като брокер, защото работя без почивен ден. Занимавам се само с аранжировката, която честно казано след 8,00 вечерта ми идва малко в повече в момента

. Наясно съм, че ще стане постепенно, но искам колкото се може по-бързо да го превърна в едно от най-уютните кътчета в София, в което всеки да забрави проблемите от ежедневието. Работя по въпроса, но си давам сметка, че все пак вчера сме го открили. Знам, че хубавите работи стават бавно и ще се опитам да съм търпелива
Благодаря на всички за подкрепата и се надявам да ме извините, че вече рядко влизам тук да пиша - иначе си ви чета редовно

.
Благодаря още веднъж от сърце

, а като малко поозеленя градината (разбирайте пооцветя и засадя) ще пусна снимки. Иначе адреса е ул. "Пиротска" № 79 - точно срещу градинката на църквата на Пиротска и Опълченска до метрото - всички я знаят. Ресторанта се казва "Таго" и се състои от сричките в имената ни.
Очаквайте ме скоро (до седмица-две) със снимки и дано половинката не се събуди и да види в колко си лягам в момента

Благодаря ви още веднъж за подкрепата и като подредим нещата се надявам, че по-често ще се включвам с писане. Засега от мен само

и доскоро