Кики, супер си. Сега от мен да мине, ще ти дам спортна пчеличка заради кляканията. това значи, че си взе герой. Но за напред, ако не сте сигурни в такива случаи дали сте за пчеличка или не, чакайте да се изпотите. Почнете ли да се потите, пчеличката ви е в кърпа вързана :yess
Дари,Дари...какво ти е толкова трудно не мога да разбера....погледни точка ВТОРА. Какво се пита там? Само трябва да напишеш колко хранения си имала на ден и в колко часа са били! После на точка 7ма идва времето да си напишеш менюто. Просто следвай шаблока както всички други...толкова е лесно.
Първия ден си с 3 пчели и
3 търтея, втория ден си с 4 пчели и
отново търтеи 2 броя. И мисля, че сега е момента да положиш малко усилия и воля, докато си на състезание. Нали това е целта на състезанеието, всички да се мобилизират и да се надъхат, за да могат да постигнат максимален резултат. В обаратния случай само си губиш твоето време, което за мен няма значение, но има огромно значение когато губя от моето време за нищо. Приемо го като полезна и най-добронамерена критика, с цел да ти помогнем. Но в края на крайщата, ако сама не си помогнеш, няма кой друг.... Не знам дали изобщо ти остава време, или ти е интересно да погледнеш другите пчелички, всички се стараят на максимум да оцелеят в състезанието. При още 3 такива последователни дни с такова количество търтеи ще бъдеш дисквалифицирана, защото просто е загуба на времето ни, и резултата ще е никкаъв. За по голям стимул, вземи си един буркан със свинска мас, остави го видно място, и всеки път като посегнеш към нещо извън правилата, си представи тази мас омазана и натрупана под кожата ти...малко грубо звучи, но се надявам да те спре
Анееессс, защо бе Къзъм ти избега спортната пчела...марш в ъгъла за 15 минути да се засрамиш

Завършваш деня само със 6 пчелички
Бруки, тук беше на косъм да се разминеш със зелената пчеличка, но ти я давам, тъй като са само 2 парченца домашно мезе, и виното е малко количество, което е в зелената графа, такака че, се размина на косъм....ама умната за напред, че аз помня, да знаеш

Завършваш деня отново със 7 пчелички и 1 герой. Ако продължаваш така, ще си сериозна заплаха за другите...давай смело напред
Тиначка Перфектна си, днес си залужи пчеличка герой. И избухнах в смпх в края на доклада ти, как си излюла лазанята

)) Сетих се милата ми баба, лека й пръст. Един ден беше по време на пости, и нещо и бях дала да опита, и тя като теб, като се сети че пости, и го изплю с огромно чувство на вина, и отиде да си каже молитвата. Мил спомен, и се разсмях от сърце с твоята лазаня
Анджи, пак завършваш като вчера, само със 6 пчелички. В дните, в които взимаш душ, преди да влезеш в банята направи няколко лицеви и клякания, да се изпотиш за 15-20 минути, така и така ще се къпеш, поне малко да се изпотиш

Спортната пчеличка си е постижение, така че даай смело напред.
Хипчо,споко, няма да си наказана за сока от лайм

Завършваш деня със 7 пчелички+ 1 герой
Тони Барависимооо, днес обра всички пчелички и имаш една Герой. Само това прегладняване много ме притесни, нямам обяснение на какво се дължи, при положение, че си спазила часовете и блоковете

но нещо не е вред. Ще наблюдаваме следващите дни как ще е
Гуги 
Каква прилежна пчеличка си

Браво, втори ден взимаш пчеличка герой
Липсва ми само
Самито, но ще чакаме утре да докладв за два дена

И пак да кажа, не е нужно да си пишете менютата и тук и в дневниците....излишно повторение, за нищо

За сега менютата тук, а в дневниците си клюкайте за други неща

Който иска да види какво сте яли, да идва тук