Анджи, да се оправяш бързо. Завършваш последния ден със 6 пчелички
Бруки, както изглежда, последния ти ден от състезанието е бил "Мъфинов ден "

7+1
Тиначка, какво да кажа, перфектна...7+1 и днес последния ден успя да хванеш голямата пчела, така че ще ти олекне кошера с един търтей

И браво за чашките със стотинките. Само че е по-нагледно с топченца, по обемни са, и като прехвърлиш едно топче в другата стъклена чашка, и гледката е много стимулираща. Ама как ми се иска всички да имат такива чашки..

Какво се инатят като магарета...

На следващото състезание ще го поставя като условие

Ако нямат чашки с топчета, не може да са сътезателки...аааа
Кики, златничка си ми

с тази снимчица... колко цветно и разнообразно може да бъде храненето в Зоната, нали ?

Стига да имаме желание

последния ден звършваш с отличен 7+1
Анес, и двата денс си ок, и ти като Тиначка, в последния момент си хвана голямата пчела
Пуешкото месо, Оопсс, грешка

,
САМИ,

аз да попитам...колежките ти не те ли питаха дали си в ред

при положение, че не опитваш нищо от вкусотиите? Голяма воля, браво...и пак за пореден път ще кажа- такива състезателки не е имало до сега..невероятни сте просто

И относно спортната ти пчеличка...
Това са 270 грама надявам се мазнини
всички трябва да знаете, че това, което сваляте в момента са си чисти мазнини, течностите и водите сте ги изхвърлили още в началото на състезанието или преди това. Сега се сбогувате с чиста мас

което си е постижение. 7+1 като за финал
Хипоооо къв готски доклад

украсен, подреден, като за изложба....красота просто...не мога да ти се нагледам значи

АКо имаше още един ден състезание, можеше да хванеш пак голямата Пчеличка, ама... йок

7+1
Тони-бонбони, мерителната ти пчеличка....

Фююююю, отелятла....сори, ама правила, ко да се прави...

Иначе, поздравления за спортната пчеличка...като за последен ден си 6 пчелички...както казах, сори за мерителната, не ми се иска да ти я взема, чак сърцето ми се къса

, ама нали трябва да съм строг съдия, пък и другите пчелички ще се разсърдят
Само Гугито липсва, утре ще чакам да докладва.
И така, утре Събота- 21 Февруари, като се събудите, както казахме вече, чуруликане във WCто, от там с любовен поглед скачате на кантара, записвате красивите цифри, и от там хоп тук, и изпращате на Пипи на лично съобщение килограмите. Мерките и сантиметрите ще си ги докладвате после след състезанието. Аз ще дам само крайните резултати за броя на пчеличките и килограмите.
След като изпратите на Пипи килограмчетата, от там право в кухнята, и продължавате със стриктно претеглена закуска, обяд и т.н. Все още сте на състезание, само че ще има временна почивка относно докладите. Разликата ще е само в това, че няма да докладвате. Т.е при добро желание, продължавайте да докладвате в дневниците си, или тук..
Вие вече сте професионалисти, така че не мисля, че ще ви трябват поправки, но е друго, като знаете, че трябва да напишете как сте се осрали с някоя торта

, и после да се червите тук от срам

Нали не искате да сте като наш Годзи
Че мисълта ми беше, че сега тепърва се започва истинското слабеене, колелото набира скорост, като гледам, и вие се мобилизирахте, особено със спортните пчелички...и трябва да се засилвате все повече и повече. Смятайте го, че ще щастливки, че имаше кой да ви засили по пътя, и сега от вас се иска само да въртите педалите. И както видяхте, не е трудно. И всички видяхте, че без хляб може да се оцелява, и ако продължавате така, след време ще усетите, че няма и да ви е вкусен. Но ще ви трябват още месец два така, и след това ще ви се иска и на вас да пишете мемоари за Зоната, като нашия велик Газилот
Знам, че всички сте доволни от състезанието, но най-голямата радост за мен ще бъде да знам, че не съм си губила вемето напразно, че не съм стояла с часове вечер след работа да се кокоря из менютата ви, за да прочета след седмица, че някой от вас пак са се измързеливили....и пак "незнайно защо"

задържат килограми и кантара не мърда....това състезание го направих най-вече заради тези от вас, които са от известно време неуморно с нас, обаче по необясними извънземни причини "задържат" килограми....задържат грънци...не се задържат в Зоната, това е

И поради чсовата разалика, най-вероятно резултатите ще можете да ги прочетете в неделя сутринта. Имам много ангажименти утре, и ще успея да се докопам до компа чак вечерта.
Това е за сега пчелички сладки

и както казах, още сте на състезание. Сега като знаете кой колко кила е стопил за 15 дена, седнете утре с един лист и химикал, и си напишете - още 15 дена, еди си колко кила, после още 15 дена и еди си колко кила, напишете го на един голям лист и си го залепете на видно място...например нещо такова:
за 15 дена съм минус 3 килограма.
още 15 дена ще съм минус 6 килограма
още 15 дена ще съм минус 9 килограма
още 15 дена ще съм минус 12 килограма, и в един момент дошло лятото...а вие сте изчезнали

И после като погледнете...аа ми то това е само 2 месеца...нищо работа, а иначе съм цели 12 кила назад....кеффффф
Айде спирам да пиша, че стана пак никое време