Привет!
Ето ме отново за месечен отчет.
Старт 138кг, в момента 116,0 (3кг за петия месец, 22кг общо).Забавих темповете вече, май е нормално. Не се оплаквам,чувствам се прекрасно.
Споменах ви, че и съпругът ми се включи, той направи месец в Зоната. Изтървах го сутринта и утре ще го накарам да се премери. Много е примерен, да го похваля. Но заради него почнах да готвя повече, да му е разнообразно. По тази причина по-често включвам някои оранжеви и червени нещица. Иначе аз мога да се храня с едно и също и 2-3 дни последователно, ако съм си наготвила повече.Той пък доста бързо схвана основните принципи и редовно си включва течни въглехидрати към вечерята

Днешното мерене е след две последователни незонови вечери, но такъв е животът. Ще има и други такива. И така до края на света

Що се отнася до мен, не просто съм доволна. Онова малко зрънце надежда пусна дълбоки корени, никой не може да го отвее вече. Ще се справя този път!
Тази цифра на кантара не съмя виждала през последните ми експерименти, съвсем новичка е. Много е хубаво. Напъхах се в една пола отпреди ..... не знам колко години, може би 10-12. Стои ми по различен начин обаче. Отслабвам по различен начин. Тлъстинките в коремната област мисля, че ще ме затруднят, а обикновено първото място, където свалях беше талията (говоря за миналия век все пак ...) Може би вътрешните мазнинки се топят,а? Би било прекрасно това...
Ето малко мерки "преди" и "след", приемете ги като сухи цифри, не визуализирайте много, че ...
----------------- 09.2019 -------- 02.2020
талия ---------122-----------------107 (-15)
талия пъп --- 132-----------------127 (-5)
ханш --------- 142-----------------127 (-15)
бедро--------- 88----------------- 79 (-9)
прасец-------- 51------------------49 (-2)
бицепс-------- 38----------------- 37 (-1)
Това са ми важните мерки. Далече съм от момента, в който ще се харесам по бански

))
Нали знаете апаратите за минерална вода? Работят с едни галони от 19,2 литра. Не знам дали някога ви се е налагало да сменяте такъв галон. Е, аз съм го правила. Тежи! Бая тежи!
Точно такъв галон вода по-малко мъкна на краката си! Милите ми крачета!
Кака ...им купи обувчици.