Дневникът на Hippo

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Hippo

Мнениеот HippoDel » Пон Ное 18, 2013 1:57 pm

Здравейте,
Понеделник е, време за отчет.

седмица----начало------1--------2---------3---------4---------5---------6----------7--------8--------9--------10-------11
кг--------------84,4------81,8----80,8-----79,7------78,8-----78,1------78-------77,6----76,9----75,6-----75,3----74,8
ханш-----------115----------------112------112-----111,5-----110-----109,5----109,5------------108,5-----108----107,5
корем----------98------------------98-------98--------97--------96-------96--------95----------------95--------95-------93

За последната седмица съм -0,5 кг. :bigsm16:
За 11 седмици в Зоната съм свалила 9,6 килца. :bigsm15:

Не ми достигат 400гр. да ударя десятката, но се надявам следващата седмица да стане. ;)

Усмихната Зонава седмица на всички! :hooo:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Зоната

Мнениеот Pipilota » Пон Ное 18, 2013 3:11 pm

Айййъъуууууу :bigsm4: Браво Хипоооо, брависимооо, кеффф нали? ;) Обаче за панталоните и дънките нищо не казваш, хлопат ли, дупките на коланите къде са, давай малко такива по-пикантно-подробни доклади ;)
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Karrita » Пон Ное 18, 2013 7:15 pm

Хипчо, супер си! Много се кефя на упоритите хора! :hugs1:
Аз пък, тъкмо реших да се тегля редовно ( поне на 10 дена ), много мразя кантарите и през живота си съм се теглила много малко и кантара ми се счупи ( той като, че ли знае, че не го обичам :laugh1: )
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот milve » Пон Ное 18, 2013 11:00 pm

Хип, браво бе момиче 11 седмици - почти 10 килца. Действай по план , явно ти се получават нещата .Колко ти остава до заветната цел ? Или може би целта подлежи на промяна :)
Това са такива хубави емоции , че свят да ти се завие :laugh3:
Аватар
milve
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот HippoDel » Вто Ное 19, 2013 11:12 am

Благодаря ви, момичета! :romance-grouphug:

Пипи, ти пък :о по-пикантно-подробни доклади, аз съм скромно момиче. :shy: Аз не мога, не мога, не мога да правя такива неща! :laugh: :laugh: :laugh:

milve написа:...Колко ти остава до заветната цел ? Или може би целта подлежи на промяна :)

И аз тези дни, това си мислех. Каква ми е всъщност целта? :think2:

Мъжът ми ме пита: "Ти до кога мислиш да отслабваш?" А аз: "До като изчезна!" :laugh4:

Всъщност, аз си поставям краткосрочни цели. Първата е -10кг, която скоро ще осъществя. :bigsm18:
Следващата е още -5кг. Така ще си върна килограмите от преди 2 години. ;)
А после, ще видя как изглеждам и ще реша. Защото със Зоната отслабвам по-различно отколкото с други диети. Това, което е сигурно, е че и като отслабна достатъчно си продължавам със Зоната. Това е за сега! :hug: :hooo:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Karrita » Вто Ное 19, 2013 11:17 am

HippoDel написа:Това, което е сигурно, е че и като отслабна достатъчно си продължавам със Зоната. Това е за сега! :hug: :hooo:

Така те искам :bigsm22:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот gstoicheva » Вто Ное 19, 2013 6:11 pm

:bigsm47: :bigsm47: :bigsm47: Браво, Хипо!
Чувството е невероятно, нали? Продължаваме смело напред! Аплодисменти за упоритостта и постоянството ти!
Браво! :4smile:
Аватар
gstoicheva
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Italiano » Сря Ное 20, 2013 1:19 pm

HippoDel написа:Мъжът ми ме пита: "Ти до кога мислиш да отслабваш?" А аз: "До като изчезна!" :laugh4:

:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Poppy » Сря Ное 20, 2013 1:44 pm

Хипо, супер си :applaus: Поздравления, мила!
Аз имам голям проблем края на всеки месец - има дни, в които не мога да се контролирам, особено следобедите. Мисля да ям повече блокове за следобедна закуска отколкото на вечеря - какво мислете? Миналия месец имах големи прегрешения, направо не съм аз и ми се иска да избегна това този месец :roll:
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Сря Ное 20, 2013 1:47 pm

Poppy написа:Хипо, супер си :applaus: Поздравления, мила!
Аз имам голям проблем края на всеки месец - има дни, в които не мога да се контролирам, особено следобедите. Мисля да ям повече блокове за следобедна закуска отколкото на вечеря - какво мислете? Миналия месец имах големи прегрешения, направо не съм аз и ми се иска да избегна това този месец :roll:

Попи,
Опитай! По-добре така, отколкото да прегрешаваш. :hug:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Сря Ное 20, 2013 2:08 pm

Хипо, аз също мисля, че от двете това е по-малкото зло ;)
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Karrita » Сря Ное 20, 2013 3:09 pm

Poppy написа:Хипо, аз също мисля, че от двете това е по-малкото зло ;)

Ако можеш да си увеличиш малко физическата активност, няма да е никакво зло Попи :)
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот Pipilota » Сря Ное 20, 2013 3:50 pm

Това има ли връзка всеки месец с цикъла, или само така си мисля :think2:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Сря Ное 20, 2013 10:00 pm

pipilota написа:Това има ли връзка всеки месец с цикъла, или само така си мисля :think2:

Да, Пипи, точно това имам предвид - ставам свирепа за сладко и мазнотии преди МЦ и направо не знам какво правя. Мисля си, че ако съм сита поне няма да прегрешавам. Закуската и обяда са ми ОК и към 3-4 часа ми пада пердето и искам да изям де що видя. При мен засега кантарът не мърда, но винаги след МЦ това изведнъж падат килограми (дано да успея да удържа фронта на изкушенията)

Ей с това мога да се опиша тия дни :( Ако някой иска да се цани да ме бие през ръцете, да заповяда.

Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Сря Ное 20, 2013 10:04 pm

Попи, в такива периоди просто увеличавай блоковете, с един или два блока в повече и така лакомията ти ще се тушира ;)
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Чет Ное 21, 2013 10:05 am

pipilota написа:Попи, в такива периоди просто увеличавай блоковете, с един или два блока в повече и така лакомията ти ще се тушира ;)
:bigsm18: Е как да не ти е кеф в Зоната :lol:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната