Да напиша и тук за да проследя случващото се- влязох в зоната на 21.11.2013 г с ръст 168 см, кг- 75,5 и 55 години в кошничката. Надявам се дълго да остарявам, да натрупам много години, но да разтоваря килограмите- като девойка бях около 65 кг, така че и това ще ме удовлетвори, стига да е за постоянно. Обичам математиката, загадките и ребусите, така че на изчисленията за блоковете дори се радвам, по принуда готвя много, но съм готова да ползвам и чужди рецепти. С удоволствие ще споделя с вас и мои открития, когато им дойде времето да ги направя . От дневника на Гого се светнах, че трябва да пия по 2,5 л вода на ден и това ме изненада, не очаквах да е толкова много, макар че вчера и днес се чувствам постоянно жадна. Не знам дали ще успея да изпия чак толкова много вода.
Но ще се постарая! Имам да уча и чета още много за зоната, но засега само в интернет каквото намеря, книгите ще са след месец , като се върна в България. Надявам се дотогава да имам и реален резултат с килограмите-поне 5 надолу.