yaneva написа:Вчера се опитах да обясня,колко лесно е храненето в зоната и какъв е принципът.След 15 минути обяснения, отговорът който получих беше : „Ооо и ние така се храним.. варим си леща,картофки,салатки..леки храни,постни.."
Останах безмълвна

И не мене ми се случвало няколко хиляди пъти подобно нещо. Уж те слушат, кимат че те разбират, и после заявяват - да, и ние сме така бе, винаги имаме салатка, пържолки, маслинки...ми е значи и ние се храним здравословно....

или другото- да те гледат тъпо, и да нямат търпение да се смени темата, или пък да ти кажат- абе вие сте луди, кантари, мерилки, чаши-маши...пълни глупости и т.н и затова от мноогоо много време съм спряла да говоря на тази тема с който и да е извън форума.
Както се казва, когато учникът е готов, тогава се учителя сам се появява. Иначе колкото и да му говориш на един човек, файда Йок
Чето се случва, ако отидем на гости, и все почват да подпитват, какво става, как е зоната, как е сайта и т.н, и все имам чувството, че ми се подиграват с тези въпроси вече, ама хич не ми дреме, казвам им само, че е всичко е повече от перфектно и до там...няма файда да се правим на пророци...простосмъртните още не са готови да ни чуят

за да се извисят като нас