Хайде жужащи пчелички, отворете сънени очички
Добро и слънчево неделно утро
И на първо четене, докато превъртах на бърз кадър да видя дали всички да докалдвали, останах приятно изненадана
Ама и се посмях доста. Вие нали знаете, че между докладите можете да си говорите за каквото си пожелаете. Не е забранено:) Днес видях един два кометара между, и ми стана едно весело, разведри се малко роботската скована обстановка, вкарахте леко кислород, за което ви благодаряяяяя
И такааа, сега по ред на номерата:
yana, На всеки се случва да има прецакани дни, така че споко
Стига да не зачестят повторенията
И напротив, добре е да споделяш какво се е случило, защо и как...не ни натоварваш, нито звучи оправдателно, всеки има ситуации!
За доклада ти относно 2.2.18-Петък- Благодаря ти че споделяш, и пак казвам - не трябва да се извиняваш. Напротив, тук сме за да си помагаме, и когато споделиш, не знаеш от къде ще дойде правилния съвет. Това, че си в зоната е най-правилното решение за твоя проблем. И адмирации, че искаш да се задържиш. Ще се радвам да съм ти полезна с каквото мога.
Мисля си, че колкото повече се задържиш в Зоната, толкова по малко ще имаш нужда от бързи въглехидрати. В началото ще е така, но няма да се даваш. Ако имаш нужда- взимай си лъжичка мед, но задължително го балансирай с протеин и мазнини. Малко по малко гледай за заместиш меда с нещо все по-и по ниско гликемично, и така, докато заместиш меда с плод например. С времето, тялото ти ще свикне с режима и ще забрави за претенциите които сега има за бързи захари. Има много диабетици, които след определен престои в Зоната намаляват дозата инсулин. Надявам се и с теб да се случи
Завършваш с 2 пчелички и 3 мъжкарчета в кепчето
за 03/02/2018 (събота) - Относно овесените ядки- понеже не знам какви са, искам да знам, че си прочела една статийка
За някои храни в Зоната. И ако ядките са ти от преработените- бих те посъветвала да ги изметкаш в коша, или да ги ползваш евентуално само за някакви рецепти с бисквитки. Ако ще ядеш овес, нека да е пълнозърнест. В статията съм обяснила защо. И огромна похвала за целия ден- пълна отличичка си
8+1
Мечта_8 Мечта_8 написа:ТониЕлис написа:...
1БП- серене - 26 гр
....
Ама и това ли трябваше да мерим????
Това съм го пропуснала...Тонито какво ли е мерила...
дали не са айказаноидите
цели 26 грама
И шегата на страна, ама като стана дума, пак да припомня - погледнете
Показателите за добри и лоши айказаноиди и по специално
точка 6
Както виждате, Тони Елис дори ги е изтеглила 26г за
въглехидратен блок.
Сега сериозно-Мечта, ти защо си накъсваш така храненията на 6? Няма лошо де, ама заради кафето сутрин ли е? Малко по малко се опитай да го намалиш кафето, и аз не съм особен почитател на закуската само с прясно мляко. Ако мислиш, че можеш да промениш някой навици, пробвай се. Намаляй количествто на кафето в млякото. Малко-по малко, колкото да ти мирише само на кафенце, и с времето да имаш истинска закуска с истинска храна и млякото към нея. АКо можеш, опитай. Състезанието е за това, да успеете да придобиете нови навици тук, навици, които да ви изстрелят колкото се може по-в центъра на зоната
И другото, което казвам във всяко състезание- ще се цитирам, че не ми се пише отново:
Ако живеете по етажите на горе, никавки асансьори, пеша по стълбите. Ако ви се налага да ходите някъде, паркирайте възможно най-далече от целта
Като сте в кухнята, ако ви се налага да се навеждате по долните шкафчета за нещо, не се навеждайте, а клякайте. Докато сте пред печката, вдигайте си единия крак на зад, после другия крак на зад. Ако сте седнали в офиса, вдигайте ли леко единия, после другия под бюрото, когато се сетите, и така каквото ви дойде на ум. Всяко едно екстра движение ви помага да изразходвате освободената от ниския инсулин енергия от клетките. Който няма уреди в къщи, и ако няма навика да тренира просто преди да се изкъпете, клекнете по 20-30 пъти за старт преди банята
Така или иначе ще се къпете, изпотете се преди баня било с планк, скачане, клякане и т.н. Колкото повече движение, толкова по-добре
И така, Мечта, днес си отличничка- 8+1. Бавуууус
ТониЕлис- ето я най-колоритната айказаноидна пчеличка
Виновничката за това състезание
Тя не пропуска на всеки доклад да се закълне как казва истината, само истината и цялата истина
и се фръцка цял ден каква торта направила..."Слънчоглед"
и изобщо нямам какво да кажа- пълна зубърка, буква по буква разказва и изпълнява зоновия учебник...8+1 Тони, баравус
mimeТкa-бирена тарталетка
Искам да знам, жилна ли те червен търтей по гъзето
Голямо БРАВУС за инатестата пчеличка, гордея се с теб! Обещавам да кажа на всички тук какъв си инат
Да, заслужих си мерителна пчеличка. И една пчеличка ексцентрик, гледаха ме много странно, като извадих морковите и котиджа от чантата :D
Много яко- бъди различен !
се казваше в една реклама. А за планка си шампионка! 6пчелички и един червен търтей
Maxima - Ralito, само ти и Янчето се разхождате без дрешки в този форум
Я тичкайте в галерията за аватарче. Виж другите как се облякоха, по последна мода от Париж
и то на промоция, безплатно
Maxima - Ralito написа:Бих искала да предложа две неща: към спорта да се добави опция за медитация, както и да се добави условие за включване на задължителен прием на пречистени рибено масло. Тези две неща обаче да не променят бр. на пчеличките, за да не става объркване в хода на състезанието. Зачела съм се в книгата на сър Сиърс за тихото възпаление и съм сигурна, че всички страдаме от него...в този луд и стресов свят..
Рали, както казах вчера, дълбоко се препоръчва рибеното масло, и който може да си го позволи, да го пие. Но не може да стане задължително. Всеки си знае бюджета. А относно медитацията- за тези които не са запознати съвсем с тази част от върха на
Зоновата пирамида-Медитацията, съм ви написала една кратка статийка с картинки за
Кортизолът и медитацията в ЗонатаДнес е Неделя, и повечето от вас могат да отделят време за малко и кратко четиво
Рали, завършваш с 4 бройки в кепчето.
HippoDel, на въпроса са туршията....
нямам идея. В групата се питаше скоро, и там имаше различни отговори, и не знам, ако има етикет, ползвай го!
А за предното състезание знам, че беше шампионка, но мислех, че си чела какво говоря на другите. Ей сега те хванах каква си била калпазнка, и си ползвала сигурно пищови, без да четеш странична литература! Но
истината винаги излиза наяве (не знам това "наяве" заедно ли се пише
) Засрами се отново, за кой ли път вече....
По българската телевизия гледах някаква реклама за гино-прим-трим или нещо си там -им, и веднага да се обадиш за експресна поръчка! Казах АЗ, вожда на пчелите !
За твое щастие, мога да те информирам, че си заслужи спортната пчеличка, но ще е добре да забравяш нещо долу на входа, и да се върнеш по стълбите да го вземеш...АААаа, ма то пък не става, защото нали ще пиеш гинко-срим-трим или каквото беше, и ще помниш като слон...утре ще измисля нещо друго за теб
А за планка -
Много яко, многооо
спортистката на форума.. Завършваш деня с 8+1
Nikkaааа, честита ти премяна и на теб, каква си джиджанааа красивичка една такава с това аватарчее
Ии супер яко как си гонила стриктната пчеличка, шампионка си направо!
А за планка- още една шампионка си. Т.е в теб има две шампионки, т.е ти си като едно яйце с два жълтъка
Благодаря от сърце за допълнителното текстче в рапорта, вкарва ми кислород на фона на бързо изплютите доклади
8+1
chern0koskaта хитруша..., джуга само на готови рецепти. Балама ли си тиии
Шампионка си, нямам забележки, и притятно МПС...уупс, ПМС
И от опит знаеш, че след месец в зоната, цикъла ти си губи гласа, и става ням
И не може да крещи в теб, влиза и излиза като крадец от тялото ти, тихо и професионално, без да го усетиш
Това е Зоната, прави чудеса с телата ни!
kiki, подскачаща Кики, бравус и на теб...шампионка за първи път....сега ти трябват още 4 поредни такива силни дни, за да гепиш пчелата Майка, която да ти изяде лакомия ти търтей от първия ден. Така че стягай маратонките ! И какво е това "радичио"? Печатна грешка или нещо за ядене
Питам, да не би телефона ти пак да е в муза, и да е прописал нова поезия.
Завършваш с 8+1 И супер благодарско за четливия доклад
Teddy,летяща пеперудке, как беше на косъм да си хванеш едно геройче бе значииии
Давай по-сериозно от утре, клякай, ставай там където и както дойде. Хвани я тази спортната пчела
7 бройки в кепчето !
А
IvkaТА_94, дето иска да закусва със закуската на Мермерски днес, я хвана липсатаааа
Предайте й моля, че може да закусва закуската на Мермерски, защото е балансирана, но и ще я жилне медно-червен търтей по гъзенцето