Сега съм 71 кг, ръст 162 см----искам на първи етап 65 кг, и после 60 кг.... 58 кг ми е идеалната цел

Ханшът и бедрата са ми проблем

Горната част на тялото ми е прилична

Моля да ми помогнете....Принципно съм понаучила зонуването, но още със страх си комбинирам храненето.
Признавам си, Зонуването ме спечели с вашите обяснения колко добре се чувствате и как преливате от енергия...
Както и много други мнения тук, и аз споделям, че нямам енергия, въпреки че съм спала 8 часа, депресирана съм, въпреки че посещавам псилохолог от близо година....все съм негативно настроена, въпреки че общо погледнато няма от какво да се оплача... Е, вече почти ме познавате.
В началото ще си записвам какво ще ям през деня на един тефтер и ако имам въпроси, ще си ги задавам предварително, а не да се чудя какво да правя, когато започна да си приготвям храната... Вече 1 седмица уж зонувам, защото се нагаждам и в интерес на истината ми е добре така да се храня. Нося си храна от вкъщи на работното място...

Дълъг пост, но следавщите ми ще са по-кратки и си пожелавам да са по оптимистични и с повече хваляния...