От както спрях да ям шунка, все се чудя какво да ям за закуска с овеса. Опитах само с котиидж, но в него има доста въглехидрати и трябва да намалявам с половин блок овес за да балансирам, а от както съм на 10 блока, закуската ми е 2 блока и овеса ми става твърде малко. Освен това, когато ям само млечни протеини огладнявам по-бързо.
Реших да прибегна до протеините на прах, опитах с новия ми, подсладен със стевия, с вкус на ябълка, но нещо не ми допадна. Този парфюмиран аромат ми идва в повече(аз съм доста чувствителна към всякакви аромати в храните). Затова и до сега си купувах неовкусени протеини, но заради стевията реших да се жертвам.

Надявам се, че през горещините в БГ, все пак ще успея да го изпия, а и дъщеря ми го хареса, така че и тя ще помага.
Та, да си дойда на думата! От вчера все пак открих идеалната закуска: 2 блока сварен овес, 2 орехчета, 2 блока млечен протеин изолат ги разбърквам с малко водичка, подслаждам със стевия и поръсвам със канела. Става нещо като мляко с ориз, ама по-хубаво, защото аз не обичам мляко с ориз,

а това е превъзходно. Хапвам и още 6 бадема, заради сухия протеин. Млечният изолат има естествен вкус на мляко и е супер вкусен, когато е разреден с много малко вода е все едно пиеш мляко!