![]() честита ти двойна пиперка
![]() ![]() ![]() |

Да си я гледаш и поливаш редовно и да ти се множат от сърце

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
![]() честита ти двойна пиперка
![]() ![]() ![]() |
KandY написа:Здравей , Карита, като новак , който още не е опознал всички преглеждах дневника на Мариана и видях , че пишеш че трай теб няма магазин Березка, а доколкото разбрах си от Несебър. Имам радостна новина за теб- в Равда на центъра има, зад спирката на автобуса, в посока Бургас- Несебър, надявам се че работи и през зимата, за летния сезон е сигурно, аз съм там през лятото и съм пазарила , но не овес. Дано съм ти полезна.
Успех с овеса и кажи дали работи още магазина.
KandY написа:Защо не замениш овеса с елда, лимец или киноа? Елдата е на много добра цена, приготвя се много лесно и можеш винаги да си я имаш готова , за да си допълвавш блоковете. Можеш да я ядеш сладка или солена , в супи и всички ястия, бързо се свиква с малко по-особения вкус. А лимеца можеш да ползваш вместо ориз или фиде .
KandY написа:Защо не замениш овеса с елда, лимец или киноа? Елдата е на много добра цена, приготвя се много лесно и можеш винаги да си я имаш готова , за да си допълвавш блоковете. Можеш да я ядеш сладка или солена , в супи и всички ястия, бързо се свиква с малко по-особения вкус. А лимеца можеш да ползваш вместо ориз или фиде .
Karrita написа:Обаче пък вече си имам хубаво протеинче на прах - ванилия....мммммммммммм
HippoDel написа:Karrita написа:Обаче пък вече си имам хубаво протеинче на прах - ванилия....мммммммммммм
Значи си готова за празниците, да балансираш сладкишите.
Karrita написа:Обаче пък вече си имам хубаво протеинче на прах - ванилия....мммммммммммм
Gazilot написа:Karrita написа:Обаче пък вече си имам хубаво протеинче на прах - ванилия....мммммммммммм
А в кой е хубавото бурканче от тая ванилия, а? А?
Karrita написа:Уфффф, ща не ща ще докладвам![]()
Снощи за сефте излязох от Зоната, ама яко излязох....Направо слагам униформата и отивам при Ити![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта